Deze stacaravan beschikt over de volgende faciliteiten:

 

* 2 persoon bed, 140 x 200 cm

* Stapelbed 90 x 200 cm, 2 personen (blokhut)

* Bank is om te bouwen tot groot 2 persoons bed!

* 4 persoons eettafel

* TV

* Eigen internet

* Bluetooth/Wifi speaker

* Koffiezet apparaat, waterkoker, koelkast, magnetron

* Douche en Toilet

* Gezellige gaskachel en verwarming slaapkamer

* Koolmonoxide/rookmelder

* Eenvoudige Tuinset met parasol

* Tuin omheind met veel privacy


Deze stacaravan is gelegen op Succespark De 10 Heugten te Schoonloo. Deze 4 sterren camping beschikt over een goed restaurant, snackbar, zwembad en een eigen recreatieplas. In de nabije omgeving kunt u veel zwemplassen vinden zoals het Ieberenplas, loomeer en `t Nije Hemelriek. Bij 't Nije Hemelriek vind u ook het DX Adventurepark en diverse wandel en MTB routes.

 

De Stacaravan staat in bosrijk gebied, binnen 5 minuten lopen staat u midden in het bos. U kunt vanaf de camping verschillende kanten op, er zijn legio wandelpaden, denk hierbij aan het wolvenspoor of het Sprokkelspoor. Als u van wandelen houdt dan zit u goed in Drenthe!

 

In Borger vindt u diverse winkels zoals de AH, Boni, Aldi, Kruidvat en diverse andere winkels. U vindt hier ook veel restaurants en andere horeca, Borger is wat dat betreft heel compleet! Een heerlijk ijsje koopt u bij La Dolce en er is in de zomer volop marktplezier in Borger en in de omliggende dorpen, maar ook op het parkeerterrein van de camping is in de zomer met regelmaat een markt.

 

Assen ligt op 16 km afstand evenals Emmen, hier kunt u lekker winkelen, terrasje pakken of genieten in de dierentuin.

 

Onze stacaravan is geschikt voor actieve mensen die gesteld zijn op comfort en gemak. Uw hond is ook van harte welkom indien deze zindelijk is en welopgevoed, er zijn veel hondenvriendelijke bossen in de buurt waar uw viervoeter lekker uit mag razen!De omgeving is echt prachtig, de natuur is wonderschoon en de diversiteit van vogels en dieren is groot. Hieronder volgt een kleine impressie van de omgeving in foto's. Niet te veel, want eigenlijk moet u dit met eigen ogen bekijken!Prijzen Seizoen 2023

 

Onze prijzen zijn inclusief bed, bad en keukenlinnen! Schoonmaakmiddelen zijn aanwezig alsmede toilet benodigdheden.

 

Prijzen zijn op basis van maximaal 2 personen inclusief parkkosten, exclusief schoonmaak kosten en borg.

 

April, Mei, September en Oktober

 

450,- euro per week

325,- euro midweek

235,- Weekend

 

Juni

 

500,- euro per week

375,- euro midweek

285,- euro weekend

 

Juli en Augustus

 

665,- euro per week, weekenden en midweken niet mogelijk

 

Bijkomende kosten:

 

Schoonmaakkosten: 50,- euro.

 

Borg: 100,- euro, dit wordt -indien er geen schade is- binnen 3 weken terug gestort. Borg met honden: 150,- euro, ook dit wordt bij geen schade en/of meerwerk wegens vervuiling, binnen 3 weken terug gestort.Mochten er -naar aanleiding van uw bezoek aan onze site- nog vragen zijn, dan horen wij dat graag van u!